Iain M. Banks: Pelaaja

Pelaaja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pelaajan päähenkilö Jernau Gurgeh on Kulttuurin parhaita pelaajia. Niinpä Gurgeh kutsutaankin pelaamaan Azadia, joka on universumin hienostuneimpia ja monimutkaisimpia pelejä. Matka ei ole kuitenkaan aivan niin yksinkertainen kuin odottaa voisi…

Iain M. Banksin scifikirjojen parhaimmistoon kuuluva Pelaaja on erinomainen osoitus Banksin lahjakkuudesta tarinankertojana. Se on Excessionia inhimillisempi, eivätkä kirjan lopun käänteet tuota pettymystä.

Suosittelen ehdottomasti laadukkaan scifin ystäville ja erityisesti peleistä kiinnostuneille – Azad on varsin mielenkiintoinen ja kiehtova tuttavuus.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...