Pipsa ja parhaat synttärikemut

Pipsa ja parhaat synttärikemut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pipsa Possu on saanut kutsun synttärikemuihin. Koska päivänsankarina on Hanna Hiiri, ovat juhlat missäpä muuallakaan kuin Juustomaailmassa.

Juustomaailmassa on mahtavaa; niin joki veneineen kuin lentokoneet ja vuoretkin on kaikki tehty mistäpä muustakaan kuin juustosta – tekojuustosta tosin. Kun lopuksi vielä haistellaan ja maistellaan erilaisia juustoja juustolinnassa, tulee päivästä kaiken kaikkiaan mainio. Ihan parhaat synttärikemut maailman parhaassa paikassa!

Pipsamaisen yksinkertainen tarina otettiin meillä vastaan tyypilliseen tapaan eli sangen kiinnostuneesti. Itse taas vastaavasti tykkäsin siitä, että Pipsa-kirjoille epätyypilliseen tapaan kirja on ihan tavallinen kuvakirja, jonka parissa lapsi oikeasti keskittyy kuuntelemaan ja katselemaan satua ilman, että energiasta valtaosa suuntautuu nappien paineluun tai muiden ”erikoisefektien” tutkailuun, kuten Pipsa-kirjojen parissa tavallisesti. Kun näin suositusta hahmosta on kyse, on mielestäni sen avulla järkevää tutustuttaa vähän vähemmänkin lukutoukkamaisia lapsia ihan oikeisiin kirjoihin.

Suositus siis näille kemuille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...