Pipsa Possu satumaailmassa tarrakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pipsa Possu satumaailmassa on aivan varmasti monen pienen Pipsa-fanin toiveiden täyttymys: satuklassikoita, tarroja ja Pipsa perheineen sekä ystävineen. Siis eittämättä juurikin sitä, minkä parissa pienet sormet mielellään askartelevat.

Kirjan sivuilla Pipsa asetetaan eri saduista tuttuihin tapahtumapaikkoihin, kuten Tuhkimoksi linnan keittiöön, Punahilkaksi metsään ja makeisilla koristellun satumökin pihapiiriin. Myös muut possuperheen jäsenet pääsevät kokeilemaan uusia rooleja; miten Jyri pärjää uljaana prinssinä, miten Isä Possu Isona pahana sutena?

Kirjan kymmenet ja kymmenet tarrat on jaoteltu tarinoiden mukaan, joten hieman nuorempienkin tarrailijoiden on helppo lähteä kokoamaan omia tarinoitaan. Lisäksi jokaisen sadun kohdalla on annettu pieni, muutaman lauseen pituinen muistutus siitä, mistä kussakin sadussa oikeasti on kyse.

Näinä maailmanaikoina, kun kotona viihtyminen on ensiarvoisen tärkeää, on jokaiselle tehtäväkirjalle varmasti paikkansa. Ehdoton suositukseni siis tälle.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...