Pipsa Possu satumaailmassa tarrakirja

Osta kirja itsellesi

Pipsa Possu satumaailmassa on aivan varmasti monen pienen Pipsa-fanin toiveiden täyttymys: satuklassikoita, tarroja ja Pipsa perheineen sekä ystävineen. Siis eittämättä juurikin sitä, minkä parissa pienet sormet mielellään askartelevat.

Kirjan sivuilla Pipsa asetetaan eri saduista tuttuihin tapahtumapaikkoihin, kuten Tuhkimoksi linnan keittiöön, Punahilkaksi metsään ja makeisilla koristellun satumökin pihapiiriin. Myös muut possuperheen jäsenet pääsevät kokeilemaan uusia rooleja; miten Jyri pärjää uljaana prinssinä, miten Isä Possu Isona pahana sutena?

Kirjan kymmenet ja kymmenet tarrat on jaoteltu tarinoiden mukaan, joten hieman nuorempienkin tarrailijoiden on helppo lähteä kokoamaan omia tarinoitaan. Lisäksi jokaisen sadun kohdalla on annettu pieni, muutaman lauseen pituinen muistutus siitä, mistä kussakin sadussa oikeasti on kyse.

Näinä maailmanaikoina, kun kotona viihtyminen on ensiarvoisen tärkeää, on jokaiselle tehtäväkirjalle varmasti paikkansa. Ehdoton suositukseni siis tälle.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...