Kira Hurme: Pyyhittävä valppain mielin : liikennepuuhaa lapsille

Osta kirja itsellesi

Valppain mielin -tehtäväkirjan parissa päästään harjoittelemaan tärkeitä asioita; liikennesääntöjä ja erityisesti sitä, kuinka liikenteessä on käyttäydyttävä turvallisuuden säilyttääkseen. Kirjan tehtävissä tutustutaan liikennemerkkeihin, erilaisiin menopeleihin sekä perehdytään turvallisuustekijöihin, kuten heijastimiin. Lisäksi tarkastellaan karttoja, etsitään turvallisia reittejä ja ratkotaan muutamia kirjaintehtäviä ja hiukan piirrelläänkin.

Kuten olen jo aiemmin tuonut ilmi, pidän Oppi ja ilo -sarjaa laadukkaana sekä ilmeisen kekseliäänä. Nämä pyyhittävällä tussilla täytettävät tehtäväkirjat tarjoavat erityislaatuisen mahdollisuuden täyttää kirjaa yhä uudestaan ja uudestaan ja näin ollen niiden käyttöikäkin on selvästi tavanomaista puuhakirjaa pidempi.

Kiva kirja, tärkeä aihe. Parhaiten tätä voisi suositella eskarilaisille sekä pienille koululaisille, jotka lähtevät ensi kertaa liikkumaan liikenteeseen ihan itsekseen. Nämä tehtävät synnyttävät varmasti kiinnostuksen liikenneturvallisuutta kohtaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...