Kira Hurme: Pyyhittävä valppain mielin : liikennepuuhaa lapsille

Osta kirja itsellesi

Valppain mielin -tehtäväkirjan parissa päästään harjoittelemaan tärkeitä asioita; liikennesääntöjä ja erityisesti sitä, kuinka liikenteessä on käyttäydyttävä turvallisuuden säilyttääkseen. Kirjan tehtävissä tutustutaan liikennemerkkeihin, erilaisiin menopeleihin sekä perehdytään turvallisuustekijöihin, kuten heijastimiin. Lisäksi tarkastellaan karttoja, etsitään turvallisia reittejä ja ratkotaan muutamia kirjaintehtäviä ja hiukan piirrelläänkin.

Kuten olen jo aiemmin tuonut ilmi, pidän Oppi ja ilo -sarjaa laadukkaana sekä ilmeisen kekseliäänä. Nämä pyyhittävällä tussilla täytettävät tehtäväkirjat tarjoavat erityislaatuisen mahdollisuuden täyttää kirjaa yhä uudestaan ja uudestaan ja näin ollen niiden käyttöikäkin on selvästi tavanomaista puuhakirjaa pidempi.

Kiva kirja, tärkeä aihe. Parhaiten tätä voisi suositella eskarilaisille sekä pienille koululaisille, jotka lähtevät ensi kertaa liikkumaan liikenteeseen ihan itsekseen. Nämä tehtävät synnyttävät varmasti kiinnostuksen liikenneturvallisuutta kohtaan.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...