Pyyhittävät avaruuspuuhat

Pyyhittävät avaruuspuuhat

Osta kirja itsellesi

Kuten ainakin Kirjavinkkejä aktiivisesti seurailevat lukijat tietävät, yksi toistuvista suositteluni kohteista ovat erilaiset Oppi ja ilo -sarjaan lukeutuvat lasten opettavaista puuhailua tukevat tuotteet. Vaikka sarja nykyään sisältää lähes lukemattoman määrän erilaisia oppimisen ja kokemisen välineitä, ovat sen keskeisintä ja muista erottuvinta antia alusta asti olleet pyyhittävät tehtäväkirjat ja -kortit. Nyt esiteltävä Avaruuspuuhat lukeutuu sarjan pyyhittäviin tehtäväkirjoihin.

Tällä kertaa puuhaillaan siis avaruudessa. Erilaisia hienomotoriikkaa ja havainnointia kehittäviä sekä numeroita tutuksi tekeviä tehtäviä suoritetaan niin matkakuumeen, lähtölaskennan kuin avaruusaseman arjen ja avaruuden ihmeiden äärellä. Kirjassa pähkäillään perinteisten suosikkitehtävien, kuten pisteestä pisteeseen, etsi erot ja selvitä sokkelot parissa. Lisäksi pisteviivoja vahvistamalla harjoitellaan numeroiden sekä muotojen piirtämistä ja sivuilla piileskeleviä asioita ja esineitä etsiessä yksinkertaista laskemista.

Siis kaiken kaikkiaan monipuolista puuhailtavaa eskari-ikäisille ja hiukan nuoremmille. Kun pakettiin lisätään vielä pyyhittävän kynän tuoma mahdollisuus kirjan täyttöön yhä uudelleen, on se ilman muuta suosituksen arvoinen. Erityissuositus tietysti kaikille avaruusfaneille!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...