Pyyhittävät avaruuspuuhat

Pyyhittävät avaruuspuuhat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuten ainakin Kirjavinkkejä aktiivisesti seurailevat lukijat tietävät, yksi toistuvista suositteluni kohteista ovat erilaiset Oppi ja ilo -sarjaan lukeutuvat lasten opettavaista puuhailua tukevat tuotteet. Vaikka sarja nykyään sisältää lähes lukemattoman määrän erilaisia oppimisen ja kokemisen välineitä, ovat sen keskeisintä ja muista erottuvinta antia alusta asti olleet pyyhittävät tehtäväkirjat ja -kortit. Nyt esiteltävä Avaruuspuuhat lukeutuu sarjan pyyhittäviin tehtäväkirjoihin.

Tällä kertaa puuhaillaan siis avaruudessa. Erilaisia hienomotoriikkaa ja havainnointia kehittäviä sekä numeroita tutuksi tekeviä tehtäviä suoritetaan niin matkakuumeen, lähtölaskennan kuin avaruusaseman arjen ja avaruuden ihmeiden äärellä. Kirjassa pähkäillään perinteisten suosikkitehtävien, kuten pisteestä pisteeseen, etsi erot ja selvitä sokkelot parissa. Lisäksi pisteviivoja vahvistamalla harjoitellaan numeroiden sekä muotojen piirtämistä ja sivuilla piileskeleviä asioita ja esineitä etsiessä yksinkertaista laskemista.

Siis kaiken kaikkiaan monipuolista puuhailtavaa eskari-ikäisille ja hiukan nuoremmille. Kun pakettiin lisätään vielä pyyhittävän kynän tuoma mahdollisuus kirjan täyttöön yhä uudelleen, on se ilman muuta suosituksen arvoinen. Erityissuositus tietysti kaikille avaruusfaneille!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...