Arto Juurakko: Ryppyjä rakkaures : parisuhtehen patolokiaa lll

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Murrerunojen ystäville ihana paketti runoja. Rakkauserorunoja kaikilla mausteilla, ihan sitä itteään kaikkinen arkisine juttuineen. Parasta on se huumori, joka saa kaikesta arkisesta niin kovin tai melkein ihanaa. Lisäksi miesnäkökulma on aina niin kivan pelkistettyä.

Tässä runokirjassa erotaan, kaivataan ja ihmetellään, mihin se kaikki hävisi. Kuinka sitä alkuun oltiin niin ihania ja sitten pikkuhiljaa latistuu ja ero on väistämätön.

Arto Juurakko runoilee niin lupsakasti Etelä-Pohjanmaan murteella, että runojen lukemisesta todella nauttii, vaikka ei muutoin runoja lukisikaan.

Vakuuttasko joku?

Minkälaasella summalla
ja mihinä virmas
vakuuttasin itteni
tuntehien myllerryksiä
ja rakkauren taihvuunia
vastahan.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...