Arto Juurakko: Eläämellistä rakkautta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Arto Juurakon uusi murrerunokirja on ihana!

Kirjassa on aivan loistava Benjam Pöntisen kuvitus. Kuvat kertovat tässä runokirjassa todella enemmän, sillä jokainen runo on juuri siitä kuvasta. Kun katsoo kuvaa ja lukee rinnalla olevan runon, kuva herää eloon. Harvoin kohtaa niin hyvin yhteen sulautettua kuvarunoyhdistelmää.

Kaikki kuvat ja runot ovat eläimistä, heidän mielen maailmastaan. Ovat niin hauskoja ja silti niin tosia. Kukin voi oman lempirunonsa sieltä löytää, sen mikä tulee lähemmäksi itseään… Tästä kirjasta tulee hyvä olo. Suosittelen oloon kuin oloon!

Kirjas on lutunen kuva ketusta, joka kivellä silmät kiinni unelmoi:

Mullon niin pettämätöön
naarahaniskemisratekia,
nottei kellää:
Täs vaan makaalen
ja näytän niin lutuuselta,
notta naarahan kaikki aistit
menöö tönkkähän….

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...