Arto Juurakko: Syränkäpykyläs

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sain ihanan runokirjan – Syränkäpykyläs, jonka on rustannut eteläpohojanmaan murteel Arto Juurakko.

Kerta kaikkiaan riemastuttavia runoja! Miehisiä rakkauden lurituksia, joissa ollaan keskellä arkea, realistisia, mutta silti niin hersyviä, ei liian vakavia, vaan sopivasti huumorin puolella, sillä tavalla kivasti pilke silmäkulmassa. Mukavan pituisia ja helposti ymmärrettävissä, ihan kenen tahansa.

Jokainen runo on elämys ja aina paremmaksi muuttuu, kun lukee ääneen, oli sitten yksin tai kaverin kanssa. Minä olen viihdyttänyt itseäni lukemalla näitä runoja ääneen vain itselleni, mutta aion lukea myös kaikille, joita vähänkin huvittaa kuunnella.

Tällaista runokirjaa lukee aina uudestaan ja uudestaan ja joka kerta siitä löytää jotain uutta. Niin, ja kun se on kirjoitettu murteella, se maistuu paremmalta.

Elineherot

Kolome
on ihimisellä elinehtua:
leipä, lämpö
ja toinen ihiminen.

Jos on leipää,
pysyy hengis.
Jos on lämpyä,
tarkenoo.
Jos viäres
on toinen ihiminen,
elää.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...