Arto Juurakko: Me täs

Me täs

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Me täs on jälleen ihana ja valloittava rakkausrunokirja, joka on kirjoitettu eteläpohjanmaan murteella. Runot ovat niin kivoja, kyllä, nimenomaan kivoja, eivät mitään lässyjä. Miehiset tunnot nostettu niin pintaan, että välillä ei tiedä itkeäkö vai nauraa.

Miehen ja naisen välistä arkista kiintymystä koko kokoelma täynnä. Jokaisessa runossa jokin niin mukava oivallus, että kun runon saa loppuun, huokaisee: voi että! Loppuosan runot ovat surusta herkkiä.

Arto Juurakko on runoilija, jonka runoihin ei kyllästy. Niitä lukee aina uudestaan omaksi iloksi, mutta myöskin ääneen muiden iloksi.

Rohkia
on se,
joka uskaltaa
myöntää, nottei
tohori
rakkauttansa tunnustaa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...