Arto Juurakko: Me täs

Osta kirja itsellesi

Me täs on jälleen ihana ja valloittava rakkausrunokirja, joka on kirjoitettu eteläpohjanmaan murteella. Runot ovat niin kivoja, kyllä, nimenomaan kivoja, eivät mitään lässyjä. Miehiset tunnot nostettu niin pintaan, että välillä ei tiedä itkeäkö vai nauraa.

Miehen ja naisen välistä arkista kiintymystä koko kokoelma täynnä. Jokaisessa runossa jokin niin mukava oivallus, että kun runon saa loppuun, huokaisee: voi että! Loppuosan runot ovat surusta herkkiä.

Arto Juurakko on runoilija, jonka runoihin ei kyllästy. Niitä lukee aina uudestaan omaksi iloksi, mutta myöskin ääneen muiden iloksi.

Rohkia
on se,
joka uskaltaa
myöntää, nottei
tohori
rakkauttansa tunnustaa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Uusi Arto Juurakko! Toivottavasti on jo meidän kirjastoissa, tai ainakin tilattu. Täytyypä selvittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...