Rob Beattie ja John Farndon: Sehän toimii!

Sehän toimii!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lapsille, joita kiinnostaa teknologia ja miten erilaiset koneet ja laitteet toimivat – ja aikuisille siinä sivussa. Harvapa osaa varmasti selittää tämän kirjan tarkkuudella, miten vaikkapa leivänpaahdin toimii. Sehän toimii! esittelee erilaisia arkisia koneita ja laitteita ja näyttää selkein piirroksin ja tekstein, miten ne toimivat.

Kirjan kuvitustyyli on hauskan vanhanaikaista – sen puolesta kirja olisi hyvin voinut olla olemassa jo minun lapsuudessani 1980-luvulla. Sisältö on kuitenkin ihan tätä päivää, kirjasta löytyvät muun muassa älypuhelin ja 3D-tulostin.

Mainio lastenkirja siis, tätä on ilo katsella ja samalla voi oppia, miten erilaiset asiat toimivat.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 250 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...