Anna O.: Sikaprinsessa

Sikaprinsessa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sikaprinsessan on kirjoittanut tuntematon Anna O. Kirja, sen tapahtumat ja tekijät ovat kirvoittaneet jonkin verran nettikeskustelua siitä, onko se totta vai ei ja kuka mahtaa olla kirjoittaja.

Onnekseni ehdin lukaista kirjan ennen kuin osuin noihin keskusteluihin, sillä ne olisivat voineet hieman häiritä.

Sikaprinsessa kertoo melkoisen tarinan, jossa päähenkilö kutsuu itseään Prinsessaksi. Hänelle tuntuu sattuvan kaikki paha ja ikävä ja ihmiset hänen ympärillään pystyvät melkoisiin tekoihin. Luin siinä toivossa, että tulisi jokin käänne, mutta ei. Aina vaan uusi, aika lailla uskomaton “isku” seurasi toistaan. Prinsessa pitää itseään suhteellisen kauniina ja epäilee ilmeisesti sen olevan syynä siihen, että häntä kohdellaan huonosti. Itseäni ärsytti kaiken aikaa se, miksi hän ei vain lähtenyt pois?

Kirjassa on vain 131 sivua, joten sen lukee nopeasti ja vaikka niin sanottu juoni onkin aika korni, niin myös sujuvasti. Joka tapauksessa, koska kirjaa ei ole luokiteltu elämäkertoihin, ei sitä edes voi ottaa totena.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...