Gareth P. Jones: Skorpionin klaani

Osta kirja itsellesi

Skorpionin klaani aloittaa Ninjamangustit -sarjan, joka on lapsille suunnattu seikkailullinen kirjasarja. Päähenkilöinä on neljä mangustia, jotka ovat ninjoja. Hongkongin eläintarhasta on kadonnut tiikeri, jolla on erikoiskykyjä. Ninjaporukka lähtee etsimään sitä ja vastassaan heillä on Tirehtööri apulaisineen.

Ideana ninjamangustit ovat aika nerokas, vähän samaan tapaan kuin Kung Fu Panda elokuvapuolella joskus takavuosina. Lopputulos on hyvä ja omaan makuuni sopiva, huumoria ja toimintaa on riittävästi. Näin aikuislukijana suurin ”ongelma” kirjassa oli sen lyhyys ja nopealukuisuus, mutta siihen ei varmaan ole tulossa jatkossakaan muutosta (parempi kohderyhmän kannalta siis).

Kirja ei ole tuleva maailmankirjallisuuden klassikko, mutta siitä huolimatta uppoaa lapsiin melko varmasti hyvin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...