Jenni Höijer: Sokerileipurin hurmaavat herkut

Sokerileipurin hurmaavat herkut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jenni Höijer on kondiittorimestari, joka on tullut kansalle tutuksi Huomenta Suomen Makuja -keittiöstä sekä hämeenlinnalaisen Sokerileipuri Suomisen yrittäjänä. Taitava kondiittori on nyt julkaissut ensimmäisen oman leivontaohjekirjansa.

Sokerileipurin hurmaavat herkut sisältää yli 60 makeaa ja suolaista leivontaohjetta. Kirjasta löytyy niin lastenkutsujen suosikkiherkkuja, erilaisia kakkuja kuin kahvipöytään nopeasti leivottavia luomuksiakin. Ohjeet löytyvät myös muun muassa tomaatti-vuohenjuustopiiraaseen sekä rukiisiin minipizzoihin. Useiden herkullisten ohjeiden lisäksi kirjasta löytyy myös perusohjeita monien kakkupohjien ja taikinoiden valmistamiseen sekä marenkien ja kastikkeiden perusreseptejä.

Hurmaavan herkulliset kuvat kruunaavat itse ohjeet. Uskoisin, että lähes kuka tahansa kotikokki onnistuu näissä luomuksissa. Ohjeet ovat selkeitä ja tarkkoja. Niitä seuraamalla voi syntyä toinen toistaan herkullisempia kakkuja ja leivonnaisia, unohtamatta tietenkään tämän ajan trendiherkkuja kuppikakkuja sekä kakkutikkareita. Ihan kirjan alussa on myös aukeamallinen perustietoa muun muassa liivatteen käytöstä, paistoajoista sekä vaniljasta ja italialaisesta marengista.

Tämä kirja sisältää kaiken kattavan tiedon perusleipomisesta hieman vaikeampiinkiin leivoksiin. Suosittelen tätä jokaisen leipomisesta tykkäävän kotikokin keittiöön.

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...