Mika Honkalinna: Taigalunta : Taiga snow

Taigalunta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mika Honkalinna on valokuvaaja, jolla on silmää lumelle. Taigalunta on kunnianosoitus taigan luonnolle: paksuille hangille, tykkylumen kuorruttamille puille, jäljille lumessa, kuuralle ja huurteelle.

Teksteiltään hyvin runollinen teos on kuvaus taigavyöhykkeen talvesta, siitä miten yksi valokuvaaja sen näkee. Lumisten maisemien ja Lapin erämaaluonnon ystävä nauttii kirjasta aivan varmasti. Tämä kirja kuvaa nimensä mukaisesti vain lunta ja talvea; keskittyminen näinkin tiukasti rajattuun aihepiiriin on selvästi kannattanut, sillä lopputulos on upean näköinen ja kirjassa riittää kyllä katseltavaa ja vaihtelua, vaikka lunta puskeekin joka aukeamalta.

Kirjassa on tekstit suomeksi ja englanniksi, joten se sopii erinomaisesti lahjakirjaksi myös ulkomaille.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...