Oskari Saari: Tänään olen elossa : Kuolevan miehen päiväkirja

Tänään olen elossa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hän ei voisi enää elää tulevassa eikä suostuisi olemaan vielä kuollut. Jäljellä oli enää tässä ja nyt. Kuolevan miehen oli elettävä jokainen jäljellä oleva hetki. Huomisesta ei ollut takeita, mutta vielä tänään hän oli elossa.

Aki Hintsa tuli tunnetuksi ensin Formula 1 -kuljettajien auttajana, joka lääkärinä antoi lääketieteellisiä ohjeita niitä tarvitseville, mutta ennen kaikkea kehitti oman menetelmänsä elämänhallintaan, joka auttoi kuljettajia menestymään elämän kaikilla osa-alueilla. Jäätyään pois F1-radoilta, hän perusti oman elämänhallintayrityksen, jonka asiakkaita olivat niin F1-tähdet kuin monet yritysjohtajat ja urheilijat.

Hintsalla todettiin yllättäen laajalle levinnyt haimasyöpä ja tämän diagnoosin saamisen aikaisia ja jälkeisiä tuntoja hän kirjasi ja saneli päiväkirjaansa, jonka pohjalta Oskari Saari on koonnut kirjan Tänään olen elossa : Kuolevan miehen päiväkirja. Hintsa oli syvästi uskonnollinen ja koki kirjan olevan osa hänen missiotaan, joka hänen pitää saada valmiiksi ennen siirtymistään ajasta ikuisuuteen ja Saari koonnut kokonaisuuden, joka kertoo tarkasti Hintsan elämän viimeisestä puolitoistavuotisesta.

Kuolevan miehen päiväkirja on ajatuksia herättävä ja tunteikas. Hintsa opasti asiakkaitaan elämänhallintaan ja erityisesti oman coren tunnistamiseen ja päiväkirjoista voi seurata sitä, kuinka Hintsa itse aluksi joutuu todella etsimään omaa coreaan ja sitä, mikä hänelle on kaikkein tärkeintä. Toisaalta kirja muistuttaa väkevästi siitä, että elää kannattaa juuri tässä hetkessä ja tästä hetkestä nauttien. Pystyn hyvin samaistumaan kirjan kirjoittajan näkemykseen siitä, että Hintsan tarina voi antaa lohtua ja uusia näkökulmia vastaavassa tilanteessa oleville lukijoille ja toisaalta tarina toivottavasti myös herättää uskalluksen elää täysillä nyt.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...