Ritva Sarkola: Tavallinen tapaus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sari Siljala on nuori tyttö, juuri täysi-ikäiseksi tuloa juhlinut, kun hänet murha­taan Helsingin Vuosaaren rantaan. Hän on hyvän perheen tyttö ja koulussa mallioppilas, mutta jotain on, mikä ei ihan kuulu joukkoon. Sarilla on salaisuus. Hänellä on suhde vanhempaan mieheen. Niin hyvin se oli salassa pidetty, ettei kukaan tiennyt tai kenenkään ei pitänyt tietää.

Seuraava ruumis on Lempäälän Ideaparkin sohvalta löydetty mies. Selviää, että mies on Sarin miesystävän veli. Luulisi, ettei näillä olisi mitään tekemistä toistensa kanssa, mutta kyllä on. Sarkola punoo langat yhteen erittäin taita­vasti. Lukija saa nauttia täysin palkein, kun kirjan henkilöitä marssitetaan esiin ja selvitetään, kuka kumma voikaan olla syyllinen.

Kirja on niin tätä päivää. Parisuhteen onnettomia kiemuroita, alkoholismia, perheen sisäisiä ongelmia. Miten kaikki on ihan jotain muuta, kuin miltä päälle päin näyttää.

Pidin erityisesti tässä kirjassa henkilökuvista. Sitä jotenkin vaan tutustui joukkoon uusia ja erilaisia tyyppejä.

Ritva Sarkola on tuottelias kirjailija ja kun on lukenut kaikki hänen kirjansa, voi palata lähtöruutuun ja lukea Tuula Sariolan kirjat.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...