Alice Kuipers: Terveisin äiti

Osta kirja itsellesi

Terveisin äiti -kirjavinkin minä sain tyttäreltäni. Hän oli lukenut siitä nuortenlehdistä. Kun tyttäreni oli kirjan lukenut, yhdessä illassa, minun oli pakko tarttua myös siihen. Luin kirjan yhdeltä istumalta.

Terveisin äiti kertoo äidin ja tyttären tarinan, jääkaapin oveen kirjoitettujen lappujen avulla. Ensin tulee mieleen, että miksi niin, mutta on asioita, joista vaan on helpompi kirjoittaa lapulle kuin sanoa naamatusten. Toiseksi, kirja on niin ollen helppolukuinen, koska joka sivulla on vain yksi viesti. Silti se ei ole helppo. Kirja nostaa pintaan ajatuksia ja ainakin minun kohdallani kyyneleitä…

Olen iloinen tästä kirjasta. Siksi, että se on saavuttanut nuoria lukijoita ja heidän kauttaan vanhempiakin. Minun on ihan pakko suositella tätä kirjaa naisille, kaikenikäisille, mutta myös miehille, että jos heille tätä kautta avautuisi jotain naisten maailmasta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

2 kommenttia

  1. paras lukemani kirja. itkin kirjan lopussa. surullinen tarina. voi claire-parkaa.

  2. Itse luin tänää kirjan yhdeltä istumalta. Loppu oli todella surullinen ja sai nuoremmankin tytön kyyneleet silmiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...