SusuPetal: Toinen painos

Toinen painos

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jotkut blogien kirjoittajat ovat oikeasti tosi hyviä. SusuPetal on parhaimmistoa. Olen täysin hänen lumoissaan. Novellikokoelma Toinen painos ei alkuun kiinnostanut, koska kuulin, että ne tarinat olivat julkaistu Reginassa. Väärä asenne, onneksi en uskonut sitä, sillä SusuPetalin novellit olivat niin koukuttavia, että oli vaan ihan himona luettava.

Jos olisi valittava paras novelli seitsemän joukosta, se olisi mahdoton tehtävä. Kaikki olivat erilaisia ja elämänmakuisia. Mitään virheitä en löytänyt, tekstit olivat huoliteltua tavaraa. Lukekaa, jollette usko!

Replikointia oli paljon ja se tekee lukemisesta jouhevampaa. Lisäksi kieli oli tavattoman herkullista! Harmitti vallan vietävästi, kun novellit oli luettu, koska jäi sellainen nälkä, että olisi ihan ehdottomasti halunut niitä lisää. Toivoisinkin SusuPetalilta lisää! Nämä novellit kuuluvat kaikille.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...