Ulla Svensk: Ullan parhaat leivontaohjeet

Ullan parhaat leivontaohjeet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ullan parhaat leivontaohjeet -kirja kokoaa yksien kansien sisään kolme Ulla Svenskin aiemmin julkaistua kirjaa. Tähän kirjaan ohjeet on koottu kirjoista Unelmakakut (2008), Lempileivonnaiset (2009) ja Juhlaleivonnaiset (2010).

Ohjeita tässä kirjassa on siis paljon! Sivuilta löytyy myös ohjeet kakkupohjiin ja konditoriasanastoon. Leivonnaiset ovat niin täytekakkuja, voileipäkakkuja kuin keksejä ja kuivakakkuja.

Muutaman ohjeen mainitakseni, omia suosikkeja ovat ehdottomasti sydänbrowniet, omenapiirakka ja hyydytetty kasviskakku.

Mikäli arvostat leivontakirjojen perinteistä muotoa, niin tässä oiva valinta omaan hyllyyn. Tästä kirjasta jos jostain löytää ohjetta juhlien lähestyessä. Tai miksipä ei arkeenkin.

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...