Johanna Tuomola: Vielä kerran

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Heti ensi riveiltä lukijalle kerrotaan, että päähenkilö, Eero Lampinen elää viimeistä kevättään. Miksi, se selviää lukiessa. Mitä enemmän lukee, sitä enemmän alkaa toivoa Lampisen kuolemaa.

Eero Lampisella on rahaa, maita ja mantuja. Lapsiakin on tehty, mutta ne on maksettu hiljaa hiljaisiksi. Herra Lampinen tekee bisnestä, mutta vain niin, että kerää joukon vihamiehiä, huomaamatta sitä itse. Ei tarpeeksi röyhkeä osaa sellaista edes kuvitella.

Eero on hyvin perso naisväelle ja on jo pitkään vikitellyt Ireneä, jonka myös saa. Sillä ei ole mitään merkitystä, että Irene on naimisissa, koska hänen miehensähän on ihan luuseri.

Tulee juhannus. Eläkkeellä oleva poliisi tulee moikkaamaan Lampista, ihan vaan kertoakseen, että on eläkkeellä ja ettei voi enää Lampista jahdata. Poliisia silti ammutaan, Lampisen terassilla. Miksi? Kuka ampui?

Johanna Tuomola kutoo tässä kirjassa monta seittiä ja on todella mielenkiintoista seurata, kuinka soppa selvenee ja kuka on missäkin roolissa.

Ihanan perinteistä nykyajan dekkaria, jossa kuitenkin paha saa palkkansa, hyvä voittaa ja lukijalla on hyvä mieli.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...