Tuuve Aro: Yöstä aamuun

Osta kirja itsellesi

Saara käy Corona Barin vessassa ja palattuaan on hukannut poikaystävänsä. Mihin Mikael katosi? Saara etsii ja etsii, mutta miestä ei vain löydy. Asunnossa on tyhjää, vain osa Mikaelin tavaroista on jäljellä. Saara törmää kummallisiin, absurdeihin tilanteisiin ja ihmeellisiin tyyppeihin Mikaelia hakiessaan. Ystäväpiirikin on vähintäänkin erikoista.

Yöstä aamuun on nyrjähtänyt, sirpaleinen tarina. Tarina on aukkoja täynnä ja sisältää viittauksia asioihin, joita ei täsmennetä. Saara on tehnyt jotain väärää tai pahaa, johon monet kirjan henkilöistä viittaavat, mutta mitä? Tuuve Aro piirtää paljon pisteitä, mutta niiden yhdistäminen viivoilla jää lähes täysin lukijan tehtäväksi. Tämän kirjan voi lukea monella tavalla.

Yksinäisyys on kirjan kantava teema. Parisuhteen päättyminen jättää tyhjän päälle, miten tilanteesta pitäisi selvitä? Saaran osana on harhailla pitkin Helsinkiä painajaismaisesta tilanteesta toiseen. Absurdit tapahtumat luovat kirjaan omaperäistä ja mieleenjäävää tunnelmaa. Yöstä aamuun on erikoinen kuvaus pohjakosketuksen menetyksestä ja parisuhteen jälkeisestä surutyöstä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...