Tuuve Aro: Yöstä aamuun

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Saara käy Corona Barin vessassa ja palattuaan on hukannut poikaystävänsä. Mihin Mikael katosi? Saara etsii ja etsii, mutta miestä ei vain löydy. Asunnossa on tyhjää, vain osa Mikaelin tavaroista on jäljellä. Saara törmää kummallisiin, absurdeihin tilanteisiin ja ihmeellisiin tyyppeihin Mikaelia hakiessaan. Ystäväpiirikin on vähintäänkin erikoista.

Yöstä aamuun on nyrjähtänyt, sirpaleinen tarina. Tarina on aukkoja täynnä ja sisältää viittauksia asioihin, joita ei täsmennetä. Saara on tehnyt jotain väärää tai pahaa, johon monet kirjan henkilöistä viittaavat, mutta mitä? Tuuve Aro piirtää paljon pisteitä, mutta niiden yhdistäminen viivoilla jää lähes täysin lukijan tehtäväksi. Tämän kirjan voi lukea monella tavalla.

Yksinäisyys on kirjan kantava teema. Parisuhteen päättyminen jättää tyhjän päälle, miten tilanteesta pitäisi selvitä? Saaran osana on harhailla pitkin Helsinkiä painajaismaisesta tilanteesta toiseen. Absurdit tapahtumat luovat kirjaan omaperäistä ja mieleenjäävää tunnelmaa. Yöstä aamuun on erikoinen kuvaus pohjakosketuksen menetyksestä ja parisuhteen jälkeisestä surutyöstä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 274 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...