Michael Connelly: Yövuoro

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Michael Connelly on kirjoittanut lukuisia menestyksekkäitä dekkareita. Tunnetuimpia ovat Harry Boschista ja hänen velipuolestaan Mickey Hallerista kertovat kirjat. Nyt heidän joukkoonsa liittyy konstaapeli Renée Ballard.

Ballard työskentelee poliisina Hollywoodissa yövuorossa. Hän saa tehtäväkseen tutkia kahta tapausta: joukkomurhassa surmansa saanutta tarjoilijaa ja raa’asti pahoinpideltyä prostituoitua. Hänen työnsä ei ole helppoa, sillä poliisilaitos on byrokraattinen, petollinen ja huonosti johdettu. Onneksi Ballard on kuin nuorempi versio Harry Boschista: jääräpäinen yksinäinen susi, joka ei tottele pomojaan.

Yövuoro on varsin perinteinen dekkari. Se ei ole erityisen mieleenpainuva tai oivaltava, mutta omassa genressään se on sujuva ja helppo.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...