Iain M. Banks: Muista Flebasta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Muista Flebasta, Iain M. Banksin Kulttuuri-aiheisten kirjojen ensimmäinen kertoo muuntuja Bora Horza Gobuchalin seikkailuista. Korkealentoinen avaruusooppera kuvaa Kulttuurin ja idiranien välisen sodan pienempiä konflikteja.

Kirjan päähenkilö on tässä avausosassa Kulttuurin vihollinen, muissa kirjoissa pääasiassa hyviä edustava Kulttuuri on nyt vastapuolena.

Tarina on joka tapauksessa vauhdikas ja värikäs. Mielenkiintoista on myös nähdä Horzan toimien vaikutus koko sodan kulkuun. Tästä on hyvä aloittaa Kulttuuri-kirjoihin perehtyminen.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 260 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...