Sinikka Nopola: Eilan, Rampen ja Likan parhaat

Eilan, Rampen ja Likan parhaat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Eilan, Rampen ja Likan parhaat on kokoelma viiden aikaisemman kirjan parhaista paloista. Tekstit ovat kirjailijan itsensä valitsemia. Meillä on näköjään jossain määrin samanlainen maku, koska tässä oli aika paljon samoja tekstejä, joita olen itse pitänyt parhaimmistoon kuuluvina.

Kokoelmasta näkee aika hyvin sen, miten tämä hämäläisperhe on vuosien varrella muotoutunut ja kehittynyt. Ehkä alkupäässä on kuitenkin enemmän niitä hyviä juttuja.

Sinikka Nopolan aikuisille kirjoitetuista teksteistä olen aina pitänyt eniten juuri Eilasta ja Rampesta. Kirjan esipuheen mukaan alunperin oli tarkoitus, että heistä kertovia juttuja tulisi vain yhden kirjan verran, mutta onneksi niitä on sittemmin tullut enemmän.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 237 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...