Sinikka Nopola: Eilan, Rampen ja Likan parhaat

Osta kirja itsellesi

Eilan, Rampen ja Likan parhaat on kokoelma viiden aikaisemman kirjan parhaista paloista. Tekstit ovat kirjailijan itsensä valitsemia. Meillä on näköjään jossain määrin samanlainen maku, koska tässä oli aika paljon samoja tekstejä, joita olen itse pitänyt parhaimmistoon kuuluvina.

Kokoelmasta näkee aika hyvin sen, miten tämä hämäläisperhe on vuosien varrella muotoutunut ja kehittynyt. Ehkä alkupäässä on kuitenkin enemmän niitä hyviä juttuja.

Sinikka Nopolan aikuisille kirjoitetuista teksteistä olen aina pitänyt eniten juuri Eilasta ja Rampesta. Kirjan esipuheen mukaan alunperin oli tarkoitus, että heistä kertovia juttuja tulisi vain yhden kirjan verran, mutta onneksi niitä on sittemmin tullut enemmän.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...