Juba: Frank viettelysten vaunussa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Juba on tehnyt muitakin sarjakuvia kuin Viiviä ja Wagneria. Frank viettelysten vaunussa on sarjakuvaromaani, jonka lukaisee hetkessä. Frank on suuhygienisti, jolla lähtee elämä käsistä. Kaikki kaatuu niskaan, joten on pakko mennä käymään äidin luona. Katkeroitunut äiti makaa sairasvuoteellaan ja mitä tekee Frank? Vie kaikki äidin säästöt ja matkustaa Etelään.

Etelässä Frank alkaa leikkiä turistia ja lähtee rannalle. Rannalla hän yllättäen törmää Viettelysten vaunuun. Hän saa toivoa jotain ja mitäpä Frank toivoisi muuta kuin naisia, kahta rikasta naista. Sitten alkaa seikkailu, kun kaksi rikasta naista ottaa Frankin siipiensä suojaan.

Kaikki on niin uskomatonta. Uidaan ja juhlitaan, kunnes mennään syvemmälle seikkailuun ja Frank joutuu naistensa kanssa Pariisiin. Hurjaa! Varsinainen jännäri, mutta kuitenkin Juban tyyliin, etenkin loppu!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...