Joel Haahtela: Kaksi kertaa kadonnut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Joel Haahtela on tuttu monista kirjoistaan ja palkintoehdokkuuksistaan. Kaksi kertaa kadonnut on hänen esikoisensa, eikä ollenkaan hullumpi kirja. Tyyli erottuu kyllä heti, sillä etsintä on ollut jo silloin framilla.

Lolita saa kameran, johon on jäänyt filmi. Kun hän kehittää kuvat, kuvissa esiintyy henkilö, johon Lolita saa jonkinmoisen pakkomielteen, ihastuu, haluaa löytää sen miehen ja näin alkaa kuumeinen etsintä. Miehen löytämisen eteen tehdään töitä ja ruumiskin tulee.

Haahtelan henkilöt ovat eläviä ja tässä kirjassa on useita henkilöitä, jotka jollain lailla liittyvät tarinaan, samalla kun vyyhti alkaa selvitä. Postinkantaja Jules on rakastunut vanhempaan naiseen, jota oli jotenkin kaavailtu Lolitan isälle. Natasha tulee kuvioihin, sillä hänellä on yhteys kadonneeseen mieheen. Lolita tapaa kirjailijan, joka auttaa häntä pääsemään lähemmäksi ratkaisua.

Kaksi kertaa kadonnut on loistava kirja ja suosittelen sitä etenkin niille, jotka ovat Joel Haahtelan muistakin kirjoista tykänneet.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 238 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...