Joel Haahtela: Kaksi kertaa kadonnut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Joel Haahtela on tuttu monista kirjoistaan ja palkintoehdokkuuksistaan. Kaksi kertaa kadonnut on hänen esikoisensa, eikä ollenkaan hullumpi kirja. Tyyli erottuu kyllä heti, sillä etsintä on ollut jo silloin framilla.

Lolita saa kameran, johon on jäänyt filmi. Kun hän kehittää kuvat, kuvissa esiintyy henkilö, johon Lolita saa jonkinmoisen pakkomielteen, ihastuu, haluaa löytää sen miehen ja näin alkaa kuumeinen etsintä. Miehen löytämisen eteen tehdään töitä ja ruumiskin tulee.

Haahtelan henkilöt ovat eläviä ja tässä kirjassa on useita henkilöitä, jotka jollain lailla liittyvät tarinaan, samalla kun vyyhti alkaa selvitä. Postinkantaja Jules on rakastunut vanhempaan naiseen, jota oli jotenkin kaavailtu Lolitan isälle. Natasha tulee kuvioihin, sillä hänellä on yhteys kadonneeseen mieheen. Lolita tapaa kirjailijan, joka auttaa häntä pääsemään lähemmäksi ratkaisua.

Kaksi kertaa kadonnut on loistava kirja ja suosittelen sitä etenkin niille, jotka ovat Joel Haahtelan muistakin kirjoista tykänneet.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...