Joel Haahtela: Katoamispiste

Osta kirja itsellesi

Joel Haahtelan uusin ei petä. Kirja on kaiken kaikkiaan niin täyttä tavaraa, että siitä nauttii joka sivulla. Siinä ei ole mitään liikaa, eikä siitä puutu mitään.

Kirja alkaa sillä, että on henkilö, joka on kadonnut. Kun aletaan selvittämään hänen taustojaan, päädytään Raija Siekkiseen. Hänen traagiseen kohtaloonsa. Kirjan viehätys piileekin siinä, että se sekoittaa todella hyvin sen, mitä oikeasti tapahtui ja mitä tuskin tapahtui.

Päähenkilö, joka on kirjailija-lääkäri, lähtee seuraamaan paikkoja, joissa Raija Siekkinen eli ja asui. Tapaa hänen ystäviään ja keskustelee heidän kanssaan, penkoo arkistoja. Nostaa ikään kuin Siekkisen uudelleen eloon. Samalla selvitetään, miten kadonnut henkilö oli yhteydessä Siekkiseen.

Kirja on herkullinen ja avartava. Jos ei ole lukenut Siekkistä, tekee mieli tutustua hänenkin tuotantoonsa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...