Joel Haahtela: Katoamispiste

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Joel Haahtelan uusin ei petä. Kirja on kaiken kaikkiaan niin täyttä tavaraa, että siitä nauttii joka sivulla. Siinä ei ole mitään liikaa, eikä siitä puutu mitään.

Kirja alkaa sillä, että on henkilö, joka on kadonnut. Kun aletaan selvittämään hänen taustojaan, päädytään Raija Siekkiseen ja hänen traagiseen kohtaloonsa. Kirjan viehätys piileekin siinä, että se sekoittaa todella hyvin sen, mitä oikeasti tapahtui ja mitä tuskin tapahtui.

Päähenkilö, joka on kirjailija-lääkäri, lähtee seuraamaan paikkoja, joissa Raija Siekkinen eli ja asui. Tapaa hänen ystäviään ja keskustelee heidän kanssaan, penkoo arkistoja. Nostaa ikään kuin Siekkisen uudelleen eloon. Samalla selvitetään, miten kadonnut henkilö oli yhteydessä Siekkiseen.

Kirja on herkullinen ja avartava. Jos ei ole lukenut Siekkistä, tekee mieli tutustua hänenkin tuotantoonsa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...