Miina Supinen: Liha tottelee kuria

Osta kirja itsellesi

Tässä kirjassa menemme Silolan perheen salaisuuksiin. Vauras ja niin näennäisesti hyvä perusperhe osoittautuukin ihan muuksi. Jokaisella perheenjäsenellä on se jokin oma luurankonsa.

Henkilöt ovat niin ärsyttäviä, että lukiessa heidän tempuistaan, sitä oikein kiehuu. Kirjaa ei voi kuitenkaan laskea käsistään, sillä on niin pakko tietää, miten heidän käy ja kun heissä jokaisessa on sitten se hyväkin juttu. Tarina tempaisee mukaansa, imaisee niin, että se on menoa sitten aina loppuun asti. Kun pääsee loppuun, ei halua sen loppuvan, vaan olisi vieläkin halunut tietää jotain.

Tämä esikoisteos on herkkupala kaikille kirjojen ystäville!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Tunnen kirjailijan äidin, joten voin sanoa, että tarina itse on tietenkin Miinan rikasta mielikuvitusta, mutta kohtaus nudistirannalla, samettieläimet (joskaan ei hillo) ja albinosammakot ovat suoraan todellisesta elämästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...