Maailman parhaat luontokuvat : 25. vuosikerta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Wildlife Photographer of the Year on maailman suurin luonnonvalokuvauskilpailu. Parhaat kuvat julkaistaan vuosittain kirjoina, tänä vuonna on vuorossa jo 25. vuosikerta.

Formaatti on sama kuin edellisinäkin vuosina (viime vuoden kirjan arvio): kirjassa esitellään kaikki vuoden 2015 kisan sarjavoittajat ja kunniamaininnan saaneet kuvat, eli kokoelma todella upeita luontokuvia.

Vuoden voittaja, Don Gutoskin A Tale of Two Foxes on puhutteleva, julmakin kuva, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Se kuitenkin kuvaa luontoa kaikessa tylyydessään ja havainnollistaa ilmaston lämpenemiseen liittyvää ilmiötä.

Suomalaisia kuvia mahtui joukkoon tänä vuonna yksi, 11–14-vuotiaiden sarjan finalistiksi pääsi Liina Heikkinen kuvallaan Kanahaukan katse.

Erinomainen kokoelma luontokuvia, taas kerran.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...