Jukka Behm: Matkoilla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nyt lähdetään matkoille. Varsinaisen nojatuolimatkan voi heittää aina Thaimaaseen asti kun avaa Jukka Behmin uuden kirjan ja antaa mennä.

Päähenkilönä on kirjailija, Jaana Varis, jonka mukana avautuu koko turistikohde kaikkine houkutuksineen. Kirjailijan matkassa kurkistetaan, ollaan matkoilla, kirjoittamisen maailmassa, missä on huomattavasti mielenkiintoisempaa kuin Phuketissa. Aivan kuin olisi kirjailijan pään sisällä tarkkailemassa sitä menoa ja ennen kaikkea, mitä voisi tapahtua… Phuketissakin.

Kirjassa tutustuu moniin muihinkin matkailijoihin. Jaana Varis johdattelee heidän maailmaansa, jonne lukija pääsee matkalle. Kirja on siis yhtä matkaa, milloin kenenkin kanssa ja milloin minnekkin, mielen maisemiin.

Jukka Behmin teksti on erittäin rikasta ja tempaavaa. Voisin verrata viiniin: maku on täyteläinen ja runsas, rikas ja hapokas ollen samalla hedelmäinen ja helposti nautittava. Jälkimaku on pitkä ja aromikas.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...