Jukka Behm: Matkoilla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nyt lähdetään matkoille. Varsinaisen nojatuolimatkan voi heittää aina Thaimaaseen asti kun avaa Jukka Behmin uuden kirjan ja antaa mennä.

Päähenkilönä on kirjailija, Jaana Varis, jonka mukana avautuu koko turistikohde kaikkine houkutuksineen. Kirjailijan matkassa kurkistetaan, ollaan matkoilla, kirjoittamisen maailmassa, missä on huomattavasti mielenkiintoisempaa kuin Phuketissa. Aivan kuin olisi kirjailijan pään sisällä tarkkailemassa sitä menoa ja ennen kaikkea, mitä voisi tapahtua… Phuketissakin.

Kirjassa tutustuu moniin muihinkin matkailijoihin. Jaana Varis johdattelee heidän maailmaansa, jonne lukija pääsee matkalle. Kirja on siis yhtä matkaa, milloin kenenkin kanssa ja milloin minnekkin, mielen maisemiin.

Jukka Behmin teksti on erittäin rikasta ja tempaavaa. Voisin verrata viiniin: maku on täyteläinen ja runsas, rikas ja hapokas ollen samalla hedelmäinen ja helposti nautittava. Jälkimaku on pitkä ja aromikas.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...