Paul Mercurio: Olutkeittokirja

Osta kirja itsellesi

Olutkeittokirjassa todellakin on reseptejä, joissa käytetään olutta ja vielä monen erilaisia. Lisäksi annetaan vinkkejä, mikä olut sopii minkäkin ruuan kanssa nautittavaksi. Jälkiruuat kiinnittivät huomion ja jälkiruokaintoilijana innostuin iki-ihanista mokkapaloista ja suolaisista kiinnosti herkkuhodari. Birramisuun taas tarvitaan ennen kokeilua rohkaisulasillinen jos toinenkin. Nälkä tulee jo kirjoittaessa, en yhtään ihmettele että kirja on ennen muita ilmestynyt Australiassa ja Isossa-Britanniassa.

Monessa keittokirjassa ja nykypäivän kokissa on ongelmana liian hankalat reseptit, joita on kiva lukea, mutta ei tulisi mieleenkään kokeilla. Olutkeittokirjassa on hyvä ote ja ruuat näyttävät herkullisilta, pakko ei ole tietenkään sitä olutta käyttää, jos se menee parempiin suihin, mutta oluen käyttö on huolella harkittu jokaiseen reseptiin. Reseptejä on monipuolisesti ja vaikka lihaa ja makkaraa löytyy, ei kirjassa ole pelkkiä miesten peli-iltojen mässäilyruokia.

Kirja sopii niin kokeileville kokeille kuin olutharrastajille, jotka saavat ruokien myötä rakkaasta lempijuomastaan uusia kokemuksia. Yhdessä tehdessä jokainen voi valita kokkailtavat oman lempioluensa mukaan.

 

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...