Eppu Nuotio: Onnellinen loppu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Onnellinen loppu päättää sarjan, joka alkaa kirjoilla Peiton paikka ja Neitsytmatka.

Aloitin tietysti kirjasta Peiton paikka, jossa päähenkilö syntyy. Liikutaan Varkaudessa ja hyvin vahvasti tehdas antaa voimakkaan kuvan kirjaan. Päähenkilö on Annukka Lehmus, jonka äiti on henkisesti sairas. Asioista ei puhuta.

Neitsytmatka on nuoruuden aikaa. Annukka käy läpi nuoruuden vaiheita, rippikoulu ja seurustelut ja muut ihmissuhteet. Siipien kantavuutta on kokeiltava. Viimeinen osa Onnellinen loppu on jotenkin irrallinen. Annukka on siinä jo aikuinen, lapseton, elää Helsingissä omaa sekavaa elämäänsä.

Sarja ei ole missään tapauksessa mikään viihteellinen hömppäsarja, sillä niin paljon se herätti ajatuksia. Sarja alkaa 1960-luvulta ja erityisesti tätä sarjaa voi suositella silloin syntyneille, sillä niin paljon sellaista tuttua tulee vastaa, asioita ja asenteita. Onnellinen loppu -teoksessa ollaan jo nykyajassa. Nämä kirjat voi lukea kuka tahansa, peräkkäin tai erikseen.

Eppu Nuotio on taitava tarinankertoja!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...