Oldřich Růžička: Opi miten kaikki toimii

Osta kirja itsellesi

Olen alkuvuodesta sattunut törmäilemään sangen moniin laadukkaisiin lasten tietokirjoihin – ja oppinutkin jokaisesta jotakin. Tällä kertaa kyseessä oleva opus kertoo, miten kaikki toimii. Sen kuusi eri aihealuetta tutustuttavat lukijansa talojen, sähkön, autojen, tietokonepelien, internetin ja rahan kehityshistoriaan sekä nykyisiin käyttötapoihin.

Jokainen kirjan teemoista läpikäydään ensin kehityshistoriallisesta näkökulmasta omalla aukeamallaan, jonka jälkeen sivu käännetään suuremmaksi, aihealuetta pikkutarkemmin selittäväksi julisteeksi. Julisteista avautuvat minikirjat tuovat kokonaisuuteen hauskan lisänsä.

Juu, kyllä tätäkin kirjaa mielellään suosittaa. Uskoisin monen pienen – tai hiukan isommankin – tiedonnälkäisen löytävän tästä vastauksia moniin arkipäivän asioista kumpuaviin kysymyksiin. Esikoulu ja siitä ylöspäin voisi ehkäpä olla sellainen teokselle sopiva ikämittari.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...