Pipsa ja ystävät : vekkuli magneettikirja

Osta kirja itsellesi

Animaatiomaailmasta kuuluisuuteen pongahtanut Pipsa Possu on kirjoissa seikkaillessaan saanut kokeilla mitä erilaisimpia formaatteja. On ollut ainakin luukkuja, ääniä ja puhallettavia kynttilöitä. Tällä kertaa leikitään magneeteilla.

Pipsan magneettikirjassa on viisi eri teemaista aukeamaa: päiväkoti, Kuu, meri, villi länsi ja satulinnan puutarha. Niin ikään kirjan kaksitoista magneettia on teemoitettu aukeamien mukaan ja tarkoituksena on niitä sijoittelemalla leikkiä Pipsan ja ystävien kanssa. Ihan hauska idea.

Siitä kuinka monta kertaa magneetteja huvittaa asetella kirjan sivuille, ei minulla vielä ole käytännön tietoa, mutta ainakin ensi alkuun kirja tuntui kiinnostavan ja koska meillä magneetit ovat kaiken kaikkiaan suosiossa, niillä varmasti leikitään muutenkin. Nämä magneetit ovat muuten varsin hyvälaatuisia, eivät sellaisia löperöitä, joita joskus näkee eli käyttöikä on varmasti pitkä.

Ihan suositeltava tapaus.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...