Pipsa Possu : Supertarrat

Pipsa Possu : Supertarrat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pipsa Possu : Supertarrat on nimensä mukainen puuhakirja, ainakin mitä tarrojen määrään tulee. Tuhatta tarraa ei nimittäin ahkerampikaan tarroittaja ihan hetkessä tuhlaa. Pisteet näin ollen jo tästä.

Tarrojen lisäksi Supertarrat on varsin monipuolinen puuhakirja, jonka reilut 60 sivua tarjoavat jokainen varsin erilaista tehtävää. Piirtämistä, laskemista, dinosaurusaskartelua, sokkeloa, sorminukkien tekemistä, vitsejä ja paljon paljon muuta. Tämä tehtäväkirja ei tosiaan perustu pelkkään tarrojen liimailuun ja valtaosa sen tuhannesta tarrasta onkin tarkoitettu muuhun puuhasteluun.

Pienimmät tarvitsevat tehtäviin aikuisen apua, eikä tämä muutenkaan ole sopiva valinta ensimmäiseksi tehtäväkirjaksi, vaan enemmänkin eskaritasoa. Tässä ehkä pieni ristiriita, kun Pipsa Possu muuten on melko lailla pienempien juttu. No, tarroja ainakin voi liimailla jo ihan pienikin puuhailija.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...