Ritva Sarkola: Puhu hiljaa rakkaudesta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Puhu hiljaa rakkaudesta… Kyse ei ole rakkausromaanista, ei mitään vaalean­punaista hömppää. Kun käsissä on dekkari, alkaa oikein selkäpiissä karmia, mistä oikein on kysymys. Murhasta!

Jorma Jaakkola löytää morsiamensa verta valuvana Vanhan kirkon puistosta. Samalla hän kuulee, kun joku hiljaa laulaa Puhu hiljaa rakkaudesta. Hyytävää! Jaakkola löytää aseen ja hänestä tulee heti epäilty. Hän nojaa puuhun ase kädessään, shokissa…

Kuka on murhaaja, kuka murhasi Jaakkolan morsiamen, Maaritin? Miksi Maarit murhattiin?

Ritva Sarkola marssittaa joukon epäilyksenalaisia henkilöitä kehiin. Koko Maaritin perhe, entiset miesystävät ja heidän vaimonsa. Käydään läpi Maaritin elämää, joka ei ole ollenkaan ollut niin auvoinen kuin luulisi. Vaikka Maarit on varakkaasta, hyvästä perheestä…

Vanhat tutut Sarkolan dekkareista astuvat areenalle: Pehko, Helena, Repe ja komisario Heikkilä ja muut poliisit. Kaikki kantavat kortensa kekoon, ennen kuin alkaa tulla valmista. Kivaa ja kihelmöivää jännitystä piisaa aina loppusivuille asti, kunnes murhaaja on kuin sylissä.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...