Maia Raitanen: Sano muikku! : Suomen viehättävin kalakirja

Osta kirja itsellesi

Suomen vesissä uiskentelee 69 kalaa! Ne kaikki on esitelty tässä näppärässä kalakirjassa, jonka nimi ei suotta ole Suomen viehättävin kalakirja.

Jokaisesta kalasta on kerrottu kaikki sen ominaisuudet, strategiset mitat, arvioitu elinikä ja milloin lisääntyy. Kartta kertoo, missä päin Suomea kala ui. Hyvä tunnistuskuva auttaa tekemään hyviä tunnistuksia. Kalan latinankielinen nimi on ihan ekstraa.

Kirjassa on hauskat piirroskuvitukset, jotka kuvaavat kaloja niiden vinkkelistä. Kaloilla on jopa puhekuplat eli pääsemme ihan todella kalojen maailmaan.

Tämän kirjan voi ottaa mukaan kalaretkille. Sen voi antaa lapsille tai niille, jotka eivät juuri lue, sillä tekstin määrällä tätä kirjaa ei ole pilattu. Kuvat kertovat lähes kaiken oleellisen.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.