Virpi Hämeen-Anttila: Sokkopeli

Sokkopeli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Virpi Hämeen-Anttila osoittaa jälleen sanataituruuttaan valloittamalla uuden kirjallisuuden lajin, jännityksen, kirjallaan Sokkopeli. 500-sivuista kirjaa on pakko aina vain lukea eteenpäin, kesken ei malttaisi jättää millään! Vanhat koulutoverit kohtaavat nelikymppisinä toisensa vuosien jälkeen ikävällä tavalla, kun yksi kaveruksista kuolee tapaturmaisesti ja pelottava, Puuseppä-nimimerkkiä käyttävä häirikkö alkaa lähettää outoja viestejä ja tehtäviä tarotkorteissa, sekä tehdä ikäviä terrori-iskuja milloin työpaikoille, milloin jopa koteihin.

Hämeen-Anttilan kirjan henkilöt tuntuvat kaavamaisilta ja valmiiksi suunnitelluilta, sen sijaan että he kasvaisivat tarinan mukana. Myös juoni on jokseenkin ennalta-arvattava, mutta ratkaisu pysyy yllätyksenä loppuun asti. Kuitenkin kirjan juonellisuus ja jännitys pitävät mielenkiinnon yllä niin tiivisti, että nämä pikkumiinukset sallittakoon!

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...