Veikko Neuvonen (toim.): Suomen Lapin lumous

Suomen Lapin lumous

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suomen Lappi on upea paikka. Suomen Lapin lumous takoo tätä totuutta lukijan päähän kaksikielisesti suomeksi ja englanniksi. Kirja esittelee Lapin luontoa ja matkailua, kasveja ja eläimiä.

Matkailun lisäksi Lapin elinkeinoista esitellään porotaloutta ja kullankaivuuta. Matkailustakin kerrotaan mielenkiintoisia yksityiskohtia matkailun historiasta, mutta esimerkiksi laskettelukeskuksia sivutaan varsin nopeasti. Hyvä niin – ne osaavat kyllä hoitaa oman markkinointinsa.

Kirjan valokuvat ovat kaunista katseltavaa ja esittelevät Lapin erämaat monipuolisesti ja näyttävästi. Esimerkiksi Lapin erikoiset aapa- ja palsasuot tulevat lukijalle tutuksi kiitos kauniiden kuvien. Tätä kirjaa on ilo lukea ja selailla.

Kaksikielisyys on kirjalle selvä plussa, teos lieneekin parhaimmillaan juuri ulkomaalaisten käsissä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...