Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Tatu ja Patu etsivinä : Tapaus Puolittaja

Tatu ja Patu etsivinä : Tapaus Puolittaja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Uudessa Tatu ja Patu -kirjassa oudot veljekset ovat kovaksikeitettyjä etsiviä, jotka saavat vakavan toimeksiannon. Pojat nimittäin törmäävät kadulla van­haan ystäväänsä Nikoon (tuttu kirjasta Tatu ja Patu päiväkodissa), jonka per­heessä riehuu mystinen puolittaja, joka pistää kaikenlaisia asioita puoliksi.

Tatu ja Patu vetävät trenssit niskaan ja kuluneet huopahatut päähänsä ja ryh­tyvät jahtaamaan johtolankoja. Pojat saavat kätevästi kutsun Nikon pikkusis­kon Aadan synttäreille ja pääsevät siten suoraan tapahtumien ytimeen otta­maan selvää, mistä on kyse.

Lopulta syyllinen selviää ja paha saa palkkansa ja kätkeytyypä tarinaan varsin viisas opetuskin itse kullekin. Matkan varrella tarina on jännittävä, hauska ja täynnä ylitselyöviä kielikuvia, kuten asiaan kuuluu.

Jälleen kerran timanttista työtä Havukaiselta ja Toivoselta, tämä on erin­omainen kirja, joka ottaa jälleen yhden genren tiukasti haltuun.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...