Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Tatun ja Patun avaruusseikkailu

Tatun ja Patun avaruusseikkailu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tatu ja Patu pääsevät avaruusmatkalle! Uusimmassa seikkailussaan veljekset Tatu ja Patu eli tähtipilotit A. T. Lantti ja Styrox Box lähtevät tutkimaan, onko Saturnuksen renkaissa ilmaa, mutta astronautiskelu keskeytyy, kun valtava voima tempaa pojat suureen seikkailuun, jossa panoksena on koko universu­min tulevaisuus. Saavatko pojat pelastettua maailmankaikkeuden?

Tatun ja Patun avaruusseikkailu on taattua Tatu ja Patu -laatua. Tarinan hiuk­sianostattava jännitys takaa lukijalle tiukan liimautumisen sivujen ääreen, kun­nes universumi on pelastettu. Kun juoni on astronautittu, voi kirjan pariin pala­ta monet kerrat etsimään sivuille kätkettyjä pikkuvitsejä, joita löytyy tietysti runsain mitoin.

Avaruustarina on hauskaa luettavaa ja pakkohankinta kaikille Tatu ja Patu -faneille. Myös aikuisten scifi-fanien kannattaa avaruusseikkailu tsekata, sen verran hienosti kaikenlaisiin scifi-klassikoihin kirjassa viittaillaan. Mitäpä sitä kiertelemään: Tatun ja Patun avaruusseikkailu on oivaa luettavaa kenelle tahansa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...