Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Tatun ja Patun avaruusseikkailu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tatu ja Patu pääsevät avaruusmatkalle! Uusimmassa seikkailussaan veljekset Tatu ja Patu eli tähtipilotit A.T. Lantti ja Styrox Box lähtevät tutkimaan, onko Saturnuksen renkaissa ilmaa, mutta astronautiskelu keskeytyy, kun valtava voima tempaa pojat suureen seikkailuun, jossa panoksena on koko universumin tulevaisuus. Saavatko pojat pelastettua maailmankaikkeuden?

Tatun ja Patun avaruusseikkailu on taattua Tatu ja Patu -laatua. Tarinan hiuksianostattava jännitys takaa lukijalle tiukan liimautumisen sivujen ääreen, kunnes universumi on pelastettu. Kun juoni on astronautittu, voi kirjan pariin palata monet kerrat etsimään sivuille kätkettyjä pikkuvitsejä, joita löytyy tietysti runsain mitoin.

Avaruustarina on hauskaa luettavaa ja pakkohankinta kaikille Tatu ja Patu -faneille. Myös aikuisten scifi-fanien kannattaa avaruusseikkailu tsekata, sen verran hienosti kaikenlaisiin scifi-klassikoihin kirjassa viittaillaan. Mitäpä sitä kiertelemään: Tatun ja Patun avaruusseikkailu on oivaa luettavaa kenelle tahansa.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...