Vappu Pimiä: Vappu joka päivä

Vappu joka päivä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vappu Pimiän edellisestä ruoka-aiheisesta kirjasta on ehtinyt vierehtää pidempi tovi ja itselleen hän oli jo luvannut olla kirjoittamatta yhtään uutta keittokirjaa. Onneksi hän on kuitenkin ollut aktiivinen somessa ja laatinut runsaasti uutta sisältöä ja hänen seuraajansakin ovat jatkuvasti häneltä reseptejä pyytäneet niin, että uuden keittokirjan kirjoittaminen on jälleen tullut ajankohtaiseksi.

Vappu joka päivä sisältää pääosin arkisia ja varsin yksinkertaisia ohjeita, joita kuka vaan voi arjessa vähällä vaivalla toteuttaa. Pimiä on omien sanojen mukaan “En edelleenkään ole pipertäjä, mutta ruoassa pitää olla makua” ja tämä kantava ajatus on vahvasti mukana läpi kirjan kaikissa resepteissä. Ohjeet on jaettu arjen erilaisten hetkien mukaan perusarjesta, viikonlopun ja mökkeilyn kautta ystäviin ja juhliin ja kokonaisuus tarjoaa mukavasti vaihtoehtoja kaikenlaisiin tilanteisiin. Kirjan kuviin on myös panostettu ja hyvän tunnelman lisäksi ne visualisoivat näyttävästi sen, miltä kunkin ohjeen lopputulos parhaimmillaan voi näyttää.

En ihan jokaista kirjan ohjetta ole vielä kerinnyt kokeilemaan, mutta muutaman onnistuneen kokeilun perusteella uskallan suositella tätä kirjaa kaikille perusarjen ruoanlaittajille. Usein arjessa ideat ovat vähissä ja ruoka ikävän kaavamaista ja inspiraation etsimisen hetkiin Vappu joka päivä tarjoaa ruoanlaittoon hyviä, helppoja ja nopeita vaihtoehtoja ilman, että tarvitsee sukeltaa sosiaalisen median alustoilta tietoa kaivamaan.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...