Taina Hynninen: Yhteisiä tarinoita : Kouvolan teatteri 50 vuotta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kouvolan teatteri tuli kunniakkaaseen keski-ikään. Menneitä vuosia voi muistella historiikista, johon on koottu kaikea vuosien varrella sattunutta ja tapahtunutta.

Yhteiset tarinat alkavat alkuvaiheista, siitä kun teatteri perustettiin. Tarinat on jaettu aikakausiin, jotka muodostuvat teatterin johtajien palvelusvuosista Kouvolan teatterissa.

Ääneen pääsevät näyttelijät ja muu henkilökunta, kaikki vuosien mittaan talossa olleet johtajat. Yhteiset tarinat ovat yhteisiä ja usean tarinan saa lukea eri versioina. Ikään kuin katsottaisiin asiaa ensin edestä ja sitten takaa. Tavallista katsojaa kiehtoo, mitä tapahtuu kulissien takana. Teatteri on aina niin mielenkiintoinen paikka ja niin on siitä kertova kirjakin.

Lukuisat hienot kuvat rikastavat tarinoita ja niiden parissa on mukava uppoutua teatterin maailmaan. Kirjaa voin suositella ihan käsi sydämellä kaikille, oli sitten käynyt Kouvolan teatterissa tai ei.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...