Taina Hynninen: Yhteisiä tarinoita : Kouvolan teatteri 50 vuotta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kouvolan teatteri tuli kunniakkaaseen keski-ikään. Menneitä vuosia voi muistella historiikista, johon on koottu kaikea vuosien varrella sattunutta ja tapahtunutta.

Yhteiset tarinat alkavat alkuvaiheista, siitä kun teatteri perustettiin. Tarinat on jaettu aikakausiin, jotka muodostuvat teatterin johtajien palvelusvuosista Kouvolan teatterissa.

Ääneen pääsevät näyttelijät ja muu henkilökunta, kaikki vuosien mittaan talossa olleet johtajat. Yhteiset tarinat ovat yhteisiä ja usean tarinan saa lukea eri versioina. Ikään kuin katsottaisiin asiaa ensin edestä ja sitten takaa. Tavallista katsojaa kiehtoo, mitä tapahtuu kulissien takana. Teatteri on aina niin mielenkiintoinen paikka ja niin on siitä kertova kirjaklin.

Lukuisat hienot kuvat rikastavat tarinoita ja niiden parissa on mukava uppoutua teatterin maailmaan.

Kirjaa voin suositella ihan käsi sydämellä kaikille, oli sitten käynyt Kouvolan teatterissa tai ei.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...