Hanna Kökkö: Anterin aarre

Anterin aarre

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hanna Kökön geokätköilyteemainen nuortenkirjasarja on jo viidennessä osassaan. Manu ja Helmi pääsevät tällä kertaa vaeltamaan pohjoiseen, kun Manun isä vie heidät Anterinjoelle kunnon erämaavaellukselle.

Lisäväriä vaellukseen antaa Anterin aarre, huhuttu kulta-aarre, joka on Anterinjoen rinteeseen kätkettynä – näin ainakin vanha Sunna osaa kertoa. Manu ja Helmi innostuvat: tokihan aarretta voi etsiä siinä missä geokätköjäkin.

Pohjoisessa odottaa myös yllätys, nimittäin rempseä rajavartija Tiina, jonka Manun isä esittelee ensin vanhaksi koulukaverikseen, mutta joka paljastuu nopeasti isän uudeksi tyttöystäväksi. Manulla on asiassa vähän sulattelemista…

Toki Manu ja Helmi joutuvat tapansa mukaan kaikenlaisiin seikkailuihin, tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaa vähän omituinen nuori mies ja tämän erikoislaatuinen lemmikki.

Anterin aarre on mainio nuortenkirja, sarja on jotenkin perin sympaattinen ja positiivinen. Jännitystä kuitenkin riittää. Mainio sarja, tätä suosittelen kyllä lämpimästi.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...