Simon Singh: Big Bang : maailmankaikkeuden synty – kaikkien aikojen tärkein tieteellinen läpimurto ja miksi se on hyvä tuntea

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Alkuräjähdysteoria on yksi ihmiskunnan suurimmista älyllisistä saavutuksista. Simon Singh kertoo tässä kirjassa, miten alkuräjähdysteoria keksittiin ja mitä se tarkoittaa. Samalla Singh tulee opettaneeksi lukijalle runsaasti tieteen historiaa, astronomian ja ydinfysiikan alkuperän ja koko joukon kiinnostavia anekdootteja tieteentekijöistä.

Singh on oivallinen popularisoija, eikä Big Bang ole poikkeus. Jos haluat lukea yhden kirjan alkuräjähdyksestä, tämä on erinomaisen hyvä valinta: kirja on selkeä, havainnollinen ja hyvin kirjoitettu. Astronomian kentällä on vaikuttanut koko joukko hyvin värikkäitä tutkijoita, mikä osaltaan helpottaa viihdyttävän kirjan kirjoittamista.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...