Kate Holden: Enkelivaihde

Osta kirja itsellesi

Enkelivaihteessa on vaihde koko ajan päällä, vapaalle ei heitetä, ennen kuin kirja on luettu, jos sittenkään.

Kirjailija on kirjallisuustieteen maisteri ja sen kyllä huomaa. Teksti on niin mukaansa tempaavaa, kun antautuu mukaan tähän omaelämäkerralliseen romaaniin.

Kate on kunnollinen tyttö, kunnollisesta perheestä, eletään Australiassa. Ujo ja arka tyttö ajautuu kokeilemaan huumeita ja siitä alkaa Enkelivaihde.  Katesta tulee heroiinin päivittäiskäyttäjä. Kuinka on mukavaa ja sitten ei. Monta kertaa Kate yrittää päästää aineista eroon, mutta sortuu uudestaan. Piikin himo, siis se kuinka saa pistää piikin itseensä, on niin voimakas. Annosten määrä kasvaa ja rahaa menee. Vielä kerran…

Aluksi Kate maksaa piikkinsä kirjakauppa-apulaisen palkalla. Kauan se ei riitä ja niin Kate ajautuu kadulle myymään itseään. Kadulta hän pääsee bordelliin. Prostituoidun työ tulee erittäin hyvin ja tarkasti kuvatuksi, sillä tätä työtä tehdään vuosia. Kate tienaa hyvin, mutta silti ei riitä, heroiini vie kaiken. Lisäksi Katella on työtön nisti poikaystävänä, jonka piikit hän myös maksaa.

Erän kerran hän vaan haluaa lopettaa, haluaa takaisin siihen aikaan, kun eli huumeetonta elämää. Alkaa pitkä tie metadonin avulla. Kate on siitä onnellisessa asemassa, että hänellä on koko ajan tukena rakastavat vanhemmat.

Kyseessä on siis romaani, jos olisi elämäkerta, en ehkä uskoisi kaikkea.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...