E. L. James: Fifty Shades: Satutettu

Fifty Shades : Satutettu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Fifty Shades -sarjan toinen osa on Satutettu ja sama meininki jatkuu, joka alkoi ensimmäisessä osassa Sidottu. Äkkiä luulisi, ettei mitään ole enää kerrottavissa, jos ensimmäinen osa käsitti lähes 600 sivua. Niinpä oli pakko tarttua osaan 2, jossa on muutamia sivuja enemmän tekstiä kuin osassa 1.

Anastasia ja Christian ovat erossa, sillä Sidottu loppui siihen, kun Anastasia lähti. Niinpä tämä Satutettu alkaa ikään kuin tyhjältä pöydältä. Mitä tapahtuu, että Anastasia ja Christian palaavat yhteen, sillä siitähän koko trilogia kertoo. Mitä kaikkea tapahtuu, että heidän suhteensa alkaa muodostua molempia tyydyttäväksi?

Juuri kun ajattelee, että hyvä, nyt kaikki on ihan ok, mutta kirja on vielä melko alussa, niin alkaa tapahtua. Kuvioihin ilmestyy haamu Christianin menneisyydestä. Itse asiassa niitä on kaksi. Leila ja Elena. Leila osoittautuu uhkaksi, koska hänellä on mielenterveys järkkynyt. Jännitystä siis piisaa, koska Leila osoittautuu uhkaksi nimenomaan Anastasialle.

Kun Leilasta selvitään, jotain tapahtuu Christianille. Hän katoaa! Sen aikana selviää asioita. Christianin löytyminen on niin iso juttu, että sen jälkeen Cristianin ja Anastasian suhde asettuu eroottisin uomiinsa. Vaan vielä on Elena…

Satutettu painii ihan samassa sarjassa kuin Sidottu siinä mielessä, että se koukuttaa, sitä lukee ahmimalla, se on viihdyttävä. Harmi vaan, että myös ne typerät toistot, toistuvat tässäkin osassa. En usko, että lukijoita huvittaa koko ajan tietää kuinka joku lehahtaa punaiseksi tai pyörittelee silmiään…*huoh*.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...