Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Keijut ei juo kahvia!

Himaset : Keijut ei juo kahvia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Himasten perheterapia ei loppunut ensimmäiseen kokoelmaan. Tatun ja Patun luojina tunnettujen Aino Havukaisen ja Sami Toivosen hulppea perhesarja­kuva jatkaa täyttä hönkää toisenkin kokoelman verran. Perhe-elämän ilojen ja harmien kuvaaminen on yhtä terävää kuin edellisessä Juustoon ei saa piirtää -kokoelmassa.

Tätäkin voi siis suositella aivan varauksetta kaikille perheellisille, lapsia vasta suunnittelevien kannattaa ehkä jättää lukeminen tuonnemmaksi, etteivät suunnitelmat muutu.

Pitkät kuuden tai kahdeksan ruudun stripit riittävät monimutkaisempienkin juttujen kertomiseen, pidempiä juttuja ei ole tarvinnut tiivistää kolmen ruudun pikavitseiksi. Näin lapsiperheen elämän julmuus pääsee piirtymään terävästi. Suosittelen lämpimästi!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...