Aino Havukainen ja Sami Toivonen: Himaset 2 : Keijut ei juo kahvia!

Osta kirja itsellesi

Himasten perheterapia ei loppunut ensimmäiseen kokoelmaan. Tatun ja Patun luojina tunnettujen Aino Havukaisen ja Sami Toivosen hulppea perhesarjakuva jatkaa täyttä hönkää toisenkin kokoelman verran. Perhe-elämän ilojen ja harmien kuvaaminen on yhtä terävää kuin edellisessä Juustoon ei saa piirtää -kokoelmassa.

Tätäkin voi siis suositella aivan varauksetta kaikille perheellisille, lapsia vasta suunnittelevien kannattaa ehkä jättää lukeminen tuonnemmaksi, etteivät suunnitelmat muutu.

Pitkät kuuden tai kahdeksan ruudun stripit riittävät monimutkaisempienkin juttujen kertomiseen, pidempiä juttuja ei ole tarvinnut tiivistää kolmen ruudun pikavitseiksi. Näin lapsiperheen elämän julmuus pääsee piirtymään terävästi. Suosittelen lämpimästi!

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.