Kaisa Jaakkola: Hormonitasapaino : opas energiseen elämään

Hormonitasapaino

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä yli 300-sivuinen pakkaus on melkoinen tietopaketti terveydestä ja sen vaalimisesta. Jos tuntuu heti ennakkoon siltä, että teos on vain naisille, niin huihai, kyllä se koskettaa miehiäkin; onhan ne hormonit heilläkin.

Kaisa Jaakkola tuo esille kaiken, oman elämänsä kautta. Hän ei saarnaa, vaan omien kokemustensa ja tutkimustensa kautta selvittää yksinkertaisia asioita aineenvaihdunnasta, hormonien tärkeydestä, stressin hallinnasta ynnä muusta.

Kaikki ovat erilaisia, on erilaisia kehotyyppejä ja ihmisen keho käyttäytyy eri ikäkausina eri lailla. Kaikki tämä tulisi ottaa huomioon ja kuunnella sekä tarkkailla itseään.

Kuvia ja taulukoita piisaa ja tunnistin itsestänikin, että niin vaan on hormonitasapaino kaikkea muuta kuin tasapainossa. Kiikun kaakun keikkuu ja jotain olisi tehtävä.

Kyseessä on todella tuhti paketti neuvoja ja jos en vielä muuta saanut painettua mieleen, niin sen, että vettä olen yrittänyt juoda ja nukkua hyvin. Kirjaa kannattaa lukea hitaasti ja vähän niin kuin oppikirjaa, josta on tentti tulossa.

Kirjan perimmäinen tarkoitus on herättää ihmisiä huolehtimaan omasta itsestään, terveydestään ja elämän hallinnastaan.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...