Eric Schlosser: Pikaruokakansa

Osta kirja itsellesi

Pikaruokakansa on katsaus amerikkalaisen kulttuurin ytimeen, pikaruokateollisuuteen. Sitä kautta tutustutaan myös lihantuotantoon ja kemianteollisuuteen. Työntekijöiden surkeat olosuhteet piirtyvät lukijalle selvästi. Kirja onkin hyvin valaisevaa luettavaa.

Teos muistuttaa asenteeltaan Michael Mooren kirjoja. Se on kuitenkin vähemmän hauska, mutta paremmin dokumentoitu. Lopussa on lähes sata sivua todisteita ja viitteitä väitteiden tueksi.

Kirja on varsin mielenkiintoinen omasta kriittisestä näkökulmastani, mutta eniten kirjalla on kuitenkin tarjottavaa amerikkalaisen McUnelman sellaisenaan nielleille. Asioilla kun on aina se toinenkin puoli — kirjassa todetaan McDonaldsinkin parempi puoli. Ostovoimalla saa aikaan sekä hyvää että pahaa. Pikaruoan kuluttajien kannattaa ehdottomasti lukea tämä kirja.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...